Werkwijze

Intake en kennismaken
De eerste ontmoeting is over het algemeen een gratis kennismakingsgesprek. Dit geeft je de kans om te ervaren of je op de goede plek zit en je voldoende vertrouwen ervaart in diegene met wie je gaat samenwerken. Voor de therapeut/coach is dit gesprek van belang om de hulpvraag goed in kaart te brengen, te bepalen wat er speelt, wat je motivatie is en wie je op dat moment de beste begeleiding kan bieden.

Is er voldoende vertrouwen en zijn de verwachtingen en voorwaarden naar tevredenheid benoemd dan kan aan het einde van het gesprek een behandelplan worden opgesteld waarin de therapeut/coach aangeeft hoe de behandeling er uit kan gaan zien. Of er wel of geen behandelplan wordt opgesteld is afhankelijk van de situatie (doorverwezen door arts), de problematiek en wat je zelf prettig vindt.

Behandelplan
Het door ons opgeleverde behandelplan is maatwerk. Jouw doelen, je huidige draagvlak en je wensen staan centraal. De keuze voor een bepaalde werkwijze of interventie wordt altijd in overleg met jou gemaakt. Wat je wel en niet wilt is daarbij leidend en vormt een respectvolle rode draad tijdens de sessies. Verder bevat het behandelplan het aantal sessies, de eventuele interventies en werkvormen, de tussentijdse opdrachten en een eindevaluatie. Binnen de eindevaluatie kan een terugvalpreventie plan worden geschreven. Dit voorkomt eventuele terugval naar oude denkpatronen en ongezonde gewoontes.

Hoe kan ik betalen?
Het is mogelijk om contant te betalen of na ontvangst van de digitale nota, de betaling binnen 7 werkdagen aan ons te voldoen.

Wat als ik de afspraak wil annuleren?
Hoe graag we hier anders mee om willen gaan, annuleren graag minimaal twee werkdagen voor aanvang van de sessie. Verschijn je niet op een afspraak (waarvan wij dus niet minimaal 48 uur vooraf op de hoogte zijn gesteld), wordt een heel consult in rekening gebracht.

Wat als ik onverwachts verhinderd ben?
Indien je verhinderd bent wegens het verkeer of andere zaken, geef dit dan zo snel mogelijk door via e-mail of telefoon. Er wordt dan samen met de therapeut of coach gekeken of de sessie nog mogelijk is, of dat er een nieuwe afspraak gemaakt dient te worden. Hoe vervelend dan ook, indien er een nieuwe afspraak nodig is, dan wordt ook nu een volledig consult in rekening gebracht.

Overige informatie:
Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door een afspraak te maken of door een contactformulier in te vullen. Ook zijn we telefonisch 0299-743481 of via e-mail kantoor@on-nlp.nl bereikbaar. Laat je een voicemail achter, stuur je een e-mail of vul je het formulier in, we streven er naar om binnen 24 uur te reageren.

Privacyverklaring en voorwaarden
Op al onze afspraken, behandelingen en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Voor meer informatie over uw privacy en gegevensbescherming, klikt u hier.