Behandeling

Therapie en coaching bieden samen een groot aantal behandelingsmogelijkheden. Elk met een eigen visie, werkwijze en benadering. On-NLP is integratief georiënteerd wat betekent dat we meerdere methoden gebruiken uit verschillende psychotherapeutische stromingen. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van behandelmethodieken waarbij proefondervindelijk de resultaten zijn vastgesteld. Doordat we meerdere behandelingsmethodes aanbieden zijn we beter in staat om samen te kiezen welke aansluit op jouw specifieke situatie en die voor jou het beste werkt.

Hieronder vindt je een overzicht van mentale, relationele, emotionele en fysieke klachten, die we behandelen:

  1. Psychische en psychosomatische klachten
  2. Angsten, fobieën en paniekaanvallen
  3. Burn-out, stress, depressie en stemmingsklachten
  4. AD(H)D, concentratie, aandacht en gedragsproblemen
  5. Communicatie en relatieproblemen (privé en werk)
  6. Werkgerelateerde vraagstukken

Hieronder de verschillende psychologische, therapeutische en coachingsmethodieken die toepasbaar zijn op de bovenstaande problematieken en klachten. Klik ook hier op het onderwerp waar je geïnteresseerd in bent of waar je aandacht naar uit gaat.

  1. EMDR therapie
  2. Hypnotherapie
  3. Coaching

We helpen je aan de hand van bovenstaande behandelingsmethodieken. Andere vormen van therapie en behandeling die wij aanbieden en gebruiken zijn cognitieve gedragstherapie (CGT), Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR), Emotionally Focused Therapy (EFT), Rationaal Emotieve Therapie (RET), Neurolinguïstisch programmeren (NLP), Acceptance and Commitment Therapie (ACT) en Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR). De keuze voor een (therapeutische) behandeling is afhankelijk van de problematiek, je klachten en je eigen voorkeur.

Ben je geïnteresseerd in een specifieke therapievorm? Neem dan gerust contact met ons op door een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. Graag nemen we de tijd om je situatie te bespreken en je vragen te beantwoorden.