Persoonlijke ontwikkeling en werkgerelateerde vraagstukken

Als je doet wat je deed, dan…
Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor persoonlijke coaching. Op deze manier creëren ze reflectie op hun huidige denken, handelen en functioneren en krijgen ze professionele feedback op vragen en kwesties omtrent hun privé- en werksituatie. Waar verlang ik naar? Wat wil ik wel? Wat wil ik niet, wat kan ik nog meer, waar ben ik goed in en hoe bereik ik dat?

Wat bereik je met persoonlijke ontwikkeling
In een persoonlijk ontwikkelingstraject wordt doelgericht gewerkt aan het ontwikkelen van je kwaliteiten, competenties, communicatievoorkeur en gedragsstijlen. Persoonlijke ontwikkeling is een intensieve individuele begeleiding, gericht op het ‘verbeteren’ en ‘optimaliseren’ van je attitude, je eigenschappen en de manier hoe je functioneert in je werk en in je privéleven. Mensen zijn vaak tot veel meer in staat dan ze denken, ervaren of laten zien. Met een persoonlijk ontwikkelingstraject word je bewust wat je reeds bekende en ook onbekende vermogens zijn. Komen ook je beperkingen en valkuilen in beeld en wordt dit alles gerelateerd aan de doelen die wilt bereiken. In de route naar je doelen toe sta je er niet alleen voor. Wat mag je van ons verwachten:
– We starten het traject met een uitgebreid en persoonlijk intakegesprek
– We verdiepen ons grondig in je vragen, wensen, verlangens, dromen en behoeftes.
– We houden rekening met de context en belangen die er mogelijk spelen
– Je doet een assessment wat snel een inschatting geeft in je talenten en hulpbronnen
– Je ontvangt een uitgewerkt plan van aanpak en een transparant kostenoverzicht
– Je kunt rekenen op persoonlijk advies, coaching, interventie, feedback en training.

Persoonlijke ontwikkeling met professionele coaching
Persoonlijke ontwikkeling bij On-NLP helpt je om te bereiken wat voor jou belangrijk is. Je werkt met een persoonlijke coach, één-op-één aan je ontwikkeldoelstellingen die er voor jou echt toe doen. Thema’s waar je aan kunt werken zijn:
– zelfvertrouwen, positief zelfbeeld en levenshouding
– loopbaan, werk en carrièreontwikkeling
– leiderschaps- en managementvaardigheden
– communicatie, presentatie en sociale vaardigheden
– assertiviteit en grenzen ontdekken, bewaken en verleggen
– relaties creëren, onderhouden en verdiepen
– effectiviteit, doelen stellen, structureren, bewaken en realiseren

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling betekent: uit je comfortzone stappen, iets durven, lef tonen en zelf verantwoordelijkheid nemen. Groeien als persoon en als professional doe je minder makkelijk door trucs en kunstjes te leren. Duurzame verbetering komt voort vanuit jezelf, of je nou werkt aan je persoonlijkheid, leiderschapskwaliteiten, communicatievaardigheden, je effectiviteit of je kwaliteiten als vader, moeder, manager, hulpverlener, receptioniste of technisch specialist.

Meer weten over de aanpak en resultaten?
Indien je vragen hebt en meer wilt weten of je klachten behandelbaar en oplosbaar zijn, maak dan een afspraak voor een gratis intake / vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 0299-743481 of vul hier online je vraag in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook hier online een afspraak maken.