Behandeling

Therapie en coaching bieden samen een groot aantal behandelingsmogelijkheden. Elk met een eigen visie, werkwijze en benadering. On-NLP is integratief georiënteerd wat betekent dat we meerdere methoden gebruiken uit verschillende psychotherapeutische stromingen. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van behandelmethodieken waarbij proefondervindelijk de resultaten zijn vastgesteld. Doordat we meerdere behandelingsmethodes aanbieden zijn we beter in staat om samen te kiezen welke  aansluit op jouw specifieke situatie en die voor jou het beste werkt.

Hieronder vindt je een overzicht van mentale, relationele, emotionele en fysieke klachten, die we behandelen:

  1. Psychische en psychosomatische klachten
  2. Angsten, fobieën en paniekaanvallen
  3. Burn-out, stress, depressie en stemmingsklachten
  4. AD(H)D en gedragsproblemen
  5. Communicatie en relatieproblemen (privé en werk)
  6. Werkgerelateerde vraagstukken

Hieronder de verschillende integratieve psychologische, therapeutische en coachingsmethodieken die toepasbaar zijn op de bovenstaande problematieken en klachten. Klik ook hier op het onderwerp waar je geïnteresseerd in bent of waar je aandacht naar uit gaat.

  1. Integratieve psychotherapie
  2. Integratieve hypnotherapie
  3. Integratieve coaching

We helpen je aan de hand van bovenstaande behandelingsmethodieken. Andere vormen van therapie en behandeling die wij aanbieden en gebruiken zijn cognitieve gedragstherapie (CGT), EMDR, EFT, RET, NLP, ACT en MBSR. De keuze voor een (therapeutische) behandeling is afhankelijk van de problematiek, je klachten en je eigen voorkeur, verlangens en wensen.

Ben je geïnteresseerd in een specifieke therapievorm? Neem dan gerust contact met ons op door een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen. Graag nemen we de tijd om je situatie te bespreken en je vragen te beantwoorden.