De praktijk

Wie is de mens achter de praktijk:
Mijn naam is Milko Steenmeijer. Ik praktiseer als psycholoog, therapeut en coach bij On-NLP sinds 1999. Ik ben gespecialiseerd in angsten, depressie, AD(H)D en stress gerelateerde klachten zoals overspannenheid en burnout. Ik ben afgestudeerd in psychologie, systeemtherapie, psychosociale therapie, hypnotherapie en EMDR. Als systeem- en hypnotherapeut ben ik geregistreerd lid van de beroepsvereniging NVBH, als register- en psychosociaal therapeut ben ik geregistreerd lid van de RBCZ en als EMDR therapeut ben ik aangesloten bij het BivT. Ik geef les in psychologie, verandermanagement en leiderschap bij twee opleidingsinstituten en werk als supervisor voor de coachopleiding stress en burn-out preventie. Hieronder een overzicht van de verschillende vak- en beroepsgerichte opleidingen. 

Psychosociale Therapie Neurolingu├»stisch  Programmeren
Hynotherapie EMDR Therapie
Eriksoniaanse Hypnose Cognitieve Gedragstherapie
A&O Psychologie EFT Therapie
Mindfulness Oplossendgericht Coachen
ACT Therapie Systemisch werken

Ik doe mijn werk met veel toewijding, persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Ik vind verbinding maken met de ander erg belangrijk. Het zorgt voor een veilige omgeving. Ik werk graag met wat er is, alles mag tevoorschijn komen zodat daar tijdens de therapie of coaching aan gewerkt kan worden. Ik help je bewust te te maken wat de oorzaak is van je klachten en problemen om daarna samen te werken aan een passende oplossing zodat je klachten verminderen en je weer snel weer kunt herstellen 

Het is mijn overtuiging dat ieder mens is uitgerust met alle kwaliteiten en vermogens om te bereiken wat hij of zij ook maar bereiken wil. Soms ontbreekt het ons om dit contact te behouden of is het ons nooit geleerd hoe je er contact mee kunt maken. Het is mijn kunde om je te helpen het contact met jezelf te herstellen, zodat je de regie over je gezondheid weer kunt ervaren.

Voor de regulering, erkenning, certificering en de kwaliteitsbewaking van professionele therapeutische zorg zijn er beroepsverenigingen. Hieronder een weergave van de beroepsverenigingen waarbij On-NLP is aangesloten.